ua / ru / en / de
 


«Концерн «Київпідземшляхбуд» —
Високі Технології підземного
будівництва
 
14-05-2018

На вихідних у Коломиї проходив боксерський турнір, котрий зібрав юнацькі команди з усієї України.

Дводенний чемпіонат проходив просто голого неба. Кількість учасників змагань різних вікових та вагових груп склала близько 120 осіб.

Керівництво міста та області відразу підтримало проведення такого масштабного заходу у Коломиї: швидко видало всю необхідну дозвільну документацію та провело узгодження організаційних питань. Не залишились осторонь боксерського турніру й меценати. Власник концерну «Київпідземшляхбуд» Василь Веселий долучився до організації турніру.

Василь Веселий сказав, що підтримувати змагання такого класу та рівня підготовки – щире задоволення: «Мені приємно спостерігати за розвитком підлітків, котрі присвячують вільний час спортивному саморозвитку. Отримання змагального досвіду та спілкування з однодумцями дає поштовх для вдосконалення навичок не тільки окремих спортсменів, але й всієї української боксерської школи. Сподіваюсь, що цей турнір, стане для молодих чемпіонів важливою сходинкою у їх професійній кар’єрі».

У якості почесних гостей турнір відвідали досвідчені боксери: Олександр Луцак, Василь Палійчук та Володимир Колесник. Всеукраїнський турнір у Коломиї - шанс заявити про себе тим молодим боксерам, котрі не мають можливості брати участь у турнірах, що проходять за кордоном чи в інших регіонах України. На турнірі у рідному місті такі спортсмени мають можливість бути поміченим тренерами.

Спорт у Коломиї активно розвивається, дводенний боксерський турнір став цьому черговим підтвердженням. Для підтримки розвитку спорту у регіоні в минулому році керівництво міста виділило кошти на масштабний спортивний інфраструктурний об’єкт – басейно-оздоровчий комплекс з залами для занять боксом та боротьбою, трьома басейнами, кардіозалом, хореографічною студією. Забудовник, Концерн «Київпідземшляхбуд» під керівництвом Василя Веселого, обіцяє, що будівельні роботи будуть виконані якісно та у повному обсязі. 

Архів новин

 
Всі об'єкти Концерну
Детальна контактна інформація
Питання до фахівця
Мапа сайту

© «Концерн «Київпідземшляхбуд» 2009
Сайт створено компанією ADV-DVA у 2009 році
Підтримка та просування здійснюється компанією WebPromotion

«Концерн «Київпідземшляхбуд»
Україна, 01024, Київ, провулок Костя Гордієнка, 2-а
 Тел.:+380 (44) 253-00-02
 Тел.:+380 (44) 253-00-31
 office@kpsb.com.ua